beats by dre cheap

Barcelona: Lewis preuzeo vodstvo u ukupnom poretku!

Lewis Hamilton je na utrci za VN Španije u Barceloni osvojio drugo mjesto, što je treći put zaredom ove sezone da mu je to pošlo za rukom. Današnjim rezultatom preuzeo je vodstvo u ukupnom vozačkom poretku, sa 30 bodova. Fernando Alonso imao je incident sa Felipe Massom u prvom zavoju te je treće mjesto najviše što je mogao danas pred domaćom publikom; u ukupnom poretku je drugi sa 28 bodova. Nakon četiri utrke ove sezone, Vodafone McLaren Mercedes jedini je tim koji je sa oba vozača osvajao bodove u svakoj utrci do sada te vodi u konstruktorskom poretku sa 58 bodova.

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/esp07podij.jpg[/IMG]

Lewis Hamilton:

"Stvari postaju sve bolje i bolje, i nastavljam živjeti svoj san. U ranoj fazi nastojao sam zagrijati gume i imao sam malo preupravljanja, ali nakon nekoliko krugova stvari su se značajno poboljšale - no, zaostatak za Felipeom bio je prevelik. U drugom dijelu utrke imao sam malo problema sa sporijim bolidima, ali i to se nekad dešava. Generalno sretan sam zbog rezultata na kraju i želim nastaviti sa osvajanjem bodova.Tim je zaista naporno radio od Bahreina i iako nisam još uvijek pobijedio, satisfakcija je što vodimo u oba poretka."

Fernando Alonso:

"Moje šanse za pobjedu nestale su nakon incidenta u prvom zavoju. Imao sam dobar start i našao se u prilici da napadnem Felipea u prvom zavoju, a već sam bio ispred njega za pola dužine bolida, no imali smo kontakt te sam morao izaći malo sa staze kako bih izbjegao incident. Obojica možemo biti sretni što smo završili utrku. Zbog toga do drugog zavoja sam se već nalazio na četvrtom mjestu. Bolid je također pretrpio manju štetu što je poremetilo balans u ostatku utrke. Izgubio sam još vremena u drugom dijelu jer gume nisu dobro funkcionirale, ali mislim da bi rezultat bio isti i da smo koristili mekšu mješavinu."

Ron Dennis:

"Biti prvi i drugi u vozačkom poretku te vodeći u konstruktorskom pred VN Monaka dobro je ostvarenje za čitav tim. Bili smo nešto slabiji u srednjem sektoru. Fernando je oštetio deflektor pri pokušajima preticanja Masse što je utjecalo na njegovu utrku. Još jedan dobar nastup Lewisa. Kao što se moglo i očekivati, nastavićemo intenzivno raditi na razvojnom programu kako bismo mogli osvojiti što je moguće više utrka."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
14/05/2007 01:47