beats by dre cheap

Barcelona: Kvalifikacije

Fernando Alonso i Lewis Hamilton na današnjim su kvalifikacijama za VN Španije osigurali drugu odnosno četvrtu startnu poziciju. Fernando je postavio vrijeme od 1:21.451 i samo 0.030s ga je dijelilo od pole pozicije. Lewisovo najbolje vrijeme je 1:21.785. Četvrti put u četiri utrke McLaren će startati sa drugog i četvrtog mjesta.

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/faesp07kvalif.jpg[/IMG]

Fernando Alonso:

"Dobre kvalifikacije, zadovoljan sam što sam u prvom startnom redu u domaćoj utrci. Nema sumnje da će utrka biti bliska i konkurentna kao na današnjim kvalifikacijama, no siguran sam da mogu konkurisati za pobjedu. Bili smo jaki tokom svih treninga, upravo na kvalifikacijama Ferrari se prvi put našao ispred nas. Tako da stvari izgledaju dobro i mislim da bilo ko od prve četvorice može pobijediti. Bolid dobor funkcionira i uživam voziti ga ispred svih fanova."


Lewis Hamilton:

"Zadovoljan sam današnjim kvalifikacijama i vjerujem da imam jaku strategiju za utrku. Sve je moguće iz drugog startnog reda i bili smo brzi čitavog vikenda. Već sam nekoliko puta startao sa četvrte pozicije tako da imam predstavu o tome šta trebam uraditi. Stvarno sam zadovoljan balansom bolida i poboljšanjima koja je tim načinio od Bahreina. I Fernando i ja krećemo sa prljavije strane staze, ali mislim da smo ove godine pokazali da to i nije toliko loše. Radujem se sutrašnjoj utrci."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
12/05/2007 16:34