beats by dre cheap

Sakhir: Hamilton bolji od Alonsa

Lewis Hamilton i Fernando Alonso sutrašnju će utrku za VN Bahreina startati za druge i četvrte pozicije. Lewis je na kvalifikacijama postavio vrijeme od 1:32.935 te će u svojoj tek trećoj utrci u Formuli 1 po prvi put krenuti iz prvog startnog reda. Fernando je sa vremenom od 1:33.192 zauzeo četvrtu poziciju na gridu.

Lewis Hamilton:


"Postaje sve bolje i bolje - biti u prvom startnom redu u mom tek trećem Grand Prixu fantastičan je osjećaj. Ne mislim da je moj posljednji kvalifikacijski krug bio i najbolji u ovoj sesiji. Kvalifikacije su tako intenzivne i morate dati sve od sebe. Vjetar također konstantno mijenja pravac što stvari čini još izazovnijim. Čini se da se sav naporan rad isplatio i definitivno smo smanjili zaostatak za Ferrarijem te napredovali. Sutrašnji start će biti ključan - dug je pravac na ulazu u prvi zavoj. No, natjecao sam se već na ovoj stazi tako da imam nešto više iskustva nego u prve dvije utrke."

Fernando Alonso:


"Drugi startni red je najviše što sam mogao danas, ali trebao bih biti u dobroj poziciji za osvajanje podija. Staza daje obilje prilika za pretianje što znači da se zaista možete boriti za pozicije i pružiti gledateljima dobru utrku. Borimo se protiv Ferrarija i to je manje-više ono što smo očekivali. Obojica su na čistoj strani staze što bi im moglo dati malu prednost na startu, ali naš cilj je da napadamo."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
15/04/2007 02:37