beats by dre cheap

KONI službeni snadbijevač McLarena

Danas je potvrđeno da će u 2007. McLaren koristiti amortizere proizvođača KONI. Ovime je označen početak dugotrajne saradnje kojoom KONI postaje službeni dobavljač amortizera Vodafone McLaren Mercedesa.


"Oduševljeni smo što se KONI pridružuje našoj grupi oficijelnih snadbijevača svjetskog renomea. Zajedničkim radom vjerujemo da će u naš bolid biti integrirana nova generacija tehnologije amortizera", rekao je Jonathan Neale, upravni direktor McLarena.

"KONI amortizere koristimo od San Marino Grand Prixa 2006., a u našem testnom programu fokusirali smo se na zajednički razvoj FSD amortizera. Radujemo se nastavku ove saradnje i u 2007. godini."


"Veoma sam zadovoljan našom pozicijom službenog dobavljača Vodafone McLaren Mercedesa u 2007."
, izjavio je Henk Kromhout, marketinški i trgovinski direktor KONI-ja.

"Iako je KONI službeni dobavljač u Formuli 1 još od 1958., svjesni smo da je Team McLaren Mercedes liga za sebe. Njihov angažman u zajedničkom razvoju napredne tehnologije ovjesa, FSD, bio je inspirirajući i naši inžinjerski timovi načinili su impresivan napredak tokom posljednjih 6 mjeseci, tako da očekujemo da će FSD predstavljati važan faktor. Početkom sezone 2007., KONI će navršiti 150 godina radnog iskustva i radujemo se konkurisanju pobjedama sa Vodafone McLaren Mercedes, u toj za nas jubilarnoj godini."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
30/11/2006 14:34