beats by dre cheap

McLaren se priprema za veliku promjenu imidža

McLaren se nalazi u pripremama za veliku promjenu imidža naredne sezone kada otpočinju saradnju sa njihovim novim glavnim sponzorom Vodafoneom.

Ron Dennis je otkrio da će njegova kompanija iduće godine dobiti potpuno novi izgled i filozofiju - iako nije precizirao šta tim tačno planira.

"Povući ćemo naš tim u nešto drugačijem pravcu", rekao je Dennis, koji se ponekad susretao sa kritikama da njegov tim s vana izgleda prehladan. "A to će nadamo se praktično demonstrirati da želimo biti dijelom ljudskih snova."

"To nisu samo snovi o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, već više o težnjama ljudi da postanu nešto; mladim ljudima koji žele biti Grand Prix vozači, astronauti ili doktori. Pokušaćemo iskoristiti našu konkurentnost te ciljeve našeg tima kako bismo stvorili takvu inspiraciju."


[IMG]http://img109.imageshack.us/img109/7629/rd2xi1.jpg[/IMG]

Dennis je, pak, naglasio da promjena imidža nipošto neće utjecati na njihov cilj da se vrate u pobjedničku formu.

"To se ni na koji način neće ispriječiti pred našim jasnim ciljem, a to je osvajanje utrka. No, želimo pokušati usvojiti drugačiji način na koji ispoljavamo duh i karakter tima. Do tog zaključka došli smo nakon mnogo ozbiljnog razmišljanja i razgovora."


Ova potpuna rekonstrukcija imidža podudara se sa dolaskom Fernanda Alonsa, za kojeg se mnogi nadaju da će mu biti dozvoljeno da i dalje bude pristupačan i otvoren što se njegovih osjećaja tiče, kao što je to bio dosad u Renaultu.

[url=http://mclaren.blogger.ba/arhiva/2005/12/14#117643]Arhiva[/url]

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
02/10/2006 16:04