beats by dre cheap

Šangaj: Kvalifikacije

Sutrašnju utrku za VN Kine, Kimi Raikkonen i Pedro de la Rosa startaće sa pete i sedme pozicije, nakon što su ostvarili vremena od 1:45.754 i 1:45.877.


[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v300/sejla/kina06kvalif.jpg[/IMG]

Kimi Raikkonen:

"Kvalifikacije su pomalo bile lutrija jer je staza bila jako vlažna i skliska. No, učinili smo sve što smo mogli i peta pozicija nije tako loša obzirom da sam imao problema sa prometom u posljednjem zavoju što me koštalo nekoliko desetinki. Biće interesantno vidjeti kako će vrijeme utjecati na utrku sutra. Izgubio sam retrovizor u posljednjoj sesiji, ali nisam to primijetio tako da nije imalo nikakvog efekta."

Pedro de la Rosa:

"Veoma sadržajne kvalifikacije u kojima sam se konstantno borio da ostanem na stazi i u nekoliko navrata sam se umalo izvrtio. Na početku mog letećeg kruga, kada su Michelin gume bile najtoplije i imale najviše gripa, blokirao me bolid koji je izlazio iz boksa. Morao sam otići preširoko kako bih izbjegao sudar. Trebala su mi tri zavoja da ga prođem, a do tada su se gume već bile ohladile. Ali sve u svemu, zadovoljan sam performansama bolida i gumama zbog čega smo tokom kvalifikacije imali konstantna vremena, a to je uvijek ohrabrujuće."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
30/09/2006 12:07