beats by dre cheap

Alonso definitivno odlazi iz McLarena

Nakon sastanka između Fernanda Alonsa i McLarena, zaključeno je da je okončanje partnerstva u njihovom obostranom interesu.

O razlazu se do sada nije raspravljalo, jer se smatralo da bi tako nešto moglo ozbiljno omesti tim i Fernanda u borbi za ovogodišnji šampionat. No sada, kada je sve već riješeno, obje strane vjeruju da je ovo prava odluka.

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/fa.jpg[/IMG]

Fernando Alonso:

"Još otkako sam bio dječak želio sam voziti za McLaren, ali u životu neke stvari jednostavno ne funkcioniraju. I dalje vjerujem da je McLaren sjajan tim. da, imali smo uspona i padova tokom sezone, što je otežalo situaciju, i nije tajna da se nikad nisam osjećao kao kod kuće. Znam da je bilo insinuacija oko favoritizma unutar tima i čovjek svašta kaže u žaru borbe, ali u suštini uvijek mi je pružena jednaka prilika za pobjedu. Poslije današnje odluke možemo se fokusirati na 2008. i čitavom timu i svim sponzorima želim sve najbolje u budućnosti."


Ron Dennis:

"Svi u Vodafone McLaren Mercedesu, naročito naši španjolski partneri Banco Santander i Mutua Madrileña te glavni sponzor Vodafone, želimo Fernandu sve najbolje u budućnosti. On je odličan vozač, ali iz nekog razloga kombinacija McLarena i Fernanda prosto nije funkcionirala, te smo na kraju stigli do stadija u kojem niko od nas nije mogao pronaći način da nastavimo dalje. Mislimo da je naša zajednična odluka o razlazu najbolja i sada ćemo se fokusirati na 2008."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
02/11/2007 13:33