beats by dre cheap

Lewis nije psovao i razgovara s Fernandom

Lewis Hamilton rekao je da nije u ratu sa svojim momčadskim kolegom Fernandom Alonsom. Nakon nedjeljne VN Mađarske, Hamilton se novinarima povjerio i otkrio im da mu Alonso nije uputio niti jednu riječ otkako je na kvalifikacijama prekršio momčadsku sugestiju. No, stvari su se od nedjeljne utrke itekako promijenile. Nabolje.

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/2007_alonso_hamilton_monaco_chmp.jpg[/IMG]

"Samo da znate, Fernando i ja smo izuzetno konkurentni i međusobno se poštujemo", rekao je Hamilton. "Obojica smo ambiciozni i želimo pobijediti. Ipak, nismo vozači koji ratuju. Kako se to naširoko piše."

"
Iako nismo razgovarali u nedjelju, pričali smo poslije i nastavili smo s profesionalnim radnim odnosom. Zapravo, Fernando i ja se planiramo susresti tijekom ljetne stanke."

"Kao individualac kojemu je ovo prva godina u formuli 1, dao sam sve od sebe kako bih se profesionalno formirao. Naravno, napravio sam pogreške, ne samo tijekom posljednjeg vikenda, ali te je publika mogla vidjeti. Imam vlastite isprike i moram se nositi s pitanjima koja se pojavljuju."

"Ipak, razočaravajuće je da mediji dobivaju razdražljivi i neistiniti materijal koji šteti mojoj reputaciji. A taj materijal komentiraju mnogi, i to kao činjeničnog."

"I dok normalno komuniciram preko tiskovnih izvješća, mislim da je vrlo važno ovaj problem predočiti direktno."

Hamilton se nije izravno obratio novinarima, nego je sve njegove citate u medije plasirao McLaren. Britanska je momčad u priopćenju opovrgnula i informacije da je Hamilton psovao tijekom razgovora s Ronom Dennisom.

"U posljednjih nekoliko dana pojavili su se netočni i besmisleni natpisi o određenim događajima koji su se zbili tijekom kvalifikacija za VN Mađarske."

"Momčad nije namjeravala komentirati takve spekulacije, no Lewis je od nas zatražio da ispravimo netočni komentar. Javljeno je da je Lewis koristio riječ koja počinje s slovom "J" i uputio je Ronu Dennisu putem radija po završetku kvalifikacija."
"Momčad je ispitala takve tvrdnje i preslušala radijske transkripte. Kategorički možemo potvrditi da Lewis nije rekao riječ koja počinje sa slovom "J" tijekom razgovora s momčadi."


Izvor: [url=http://www.f1racing.com.hr]www.F1racing.com.hr[/url]

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
11/08/2007 18:19