beats by dre cheap

Magny-Cours: Kvalifikacije

Lewis Hamilton sutrašnju će utrku za VN Francuske startati sa druge pozicije, iza Masse. Fernando Alonso se povukao u boks nakon prvog kruga u posljednjoj sesiji, zbog problema sa mjenjačkom kutijom. Španjolac će zato u utrku krenuti sa desetog mjesta. Lewis je psotavio vrijeme od 1:15.104, a treći zaredom pole position izmakao mu je za samo sedam stotinki.

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/lhfra07quali.jpg[/IMG]

Lewis Hamilton:

"Mislim da je start iz prvog reda veoma dobra osnova za sutrašnju utrku. Tim je jako dobro radio, napredujući kroz sve sesije i balans bolida je izuzetno dobar. U finalnom krugu kvalifikacije malo sam kasno kočio u 15. zavoju i otišao široko. Da nije bilo ove pogreške mogao sam doći do polea - imao sam ga u rukama. Sa našom strategijom trebali bismo imati dobre šanse u utrci."

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v201/galerija/fafra07quali.jpg[/IMG]

Fernando Alonso:

"Do sada dan nije bio lagan što se sreće tiče, ali nadam se da će se stvari preokrenuti sutra. Na jutrošnjem treningu imao sam problem sa kočionim senzorom što me koštalo nešto vremena, a zatim se desio problem sa mjenjačkom kutijom u posljednjem dijelu kvalifikacija. Ovo je relativno novo iskustvo za mene jer dugo vremena nisam imao nikakvih problema. Pogledaćemo bolid kada izađe iz Parc Fermea, pa ćemo vidjeti šta možemo učiniti. No, sve je moguće u utrci i trudićemo se koliko god je moguće da osvojimo jako važne bodove. Moguća je i kiša tako da ćemo možda moći profitirati i od toga."

Vodafone McLaren Mercedes
http://mclaren.blogger.ba
30/06/2007 18:36